Porezno i poslovno savjetovanje

Vrijeme u kojem živimo obilježava brzina, stalne promjene i nove tehnologije. No, Vaš prioritet ostaje uvijek u fokusu – Vaš cilj je posvetiti se svojoj primarnoj djelatnosti.

Trebate nekoga tko će za Vas uvijek biti u toku, pravodobno Vas izvještavati i poštivati zakonske norme i rokove? Naravno da trebate!

Mi smo tu Vam da objasnimo razlike između obrta, d.o.o. i j.d.o.o., koja opcija je za Vas najoptimalnija, financijski najisplativija. Mi smo tu da Vam objasnimo novi zakon o PDV-u, da ga uskladimo sa Vašim poslovanjem. Mi smo tu da procijenimo Vaše poslovanje, mogućnosti i najpovoljniji trenutak budućih projekata. Tu smo da zajedno odredimo Vašu poreznu strategiju.

Tu smo za sva Vaša pitanja – u najkraćem roku, usklađujući se sa nadležnim institucijama naći ćemo točne i precizne odgovore.

Za pravne ili fizičke osobe koje nisu ugovorni klijent tvrtke ATESSA d.o.o. u ponudi imamo mogućnost pismenih konzultacija do 15 pitanja – odgovor do dvije kartice teksta (kartica teksta 1450 znakova s uključenim razmacima). Za ugovorne klijente savjetovanje je u sklopu knjigovodstvene usluge.

TOP